• 1401/06/08 - 11:02
  • تعداد بازدید : 831
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید و ممیزی کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور از کارخانجات لبنی نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نیشابور؛ هیئتی به سرپرستی دکتر نیازی کارشناس ارشد دفتر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور و همراهان کارخانجات لبنی این شهرستان را مورد ممیزی و بازرسی قرار دادند.

سلیمانی ضمن برشمردن توانمندی های کهن شهر نیشابور گفت: نیشابور بزرگ یکی از مراکز مهم دامپروری در شرق کشور می باشد که مقام اول تولید گوشت قرمز و شیرخام را به خود اختصاص داده و روزانه حدود 600 تن شیر در این شهرستان تولید می شود که پس از فرآوری و تولید مواد لبنی علاوه بر تامین بازارهای داخلی محصولات لبنی به کشورهای مختلف صادر می شود.

وی افزود: در پنج ماهه اول امسال بیش از 1000 تن انواع فرآورده های لبنی شامل کره ؛ خامه ؛ شیرخشک ؛ پودر پنیر و پودر پروتئین به کشورهای مختلف با مجوز بهداشتی دامپزشکی صادر شده است.

دکتر علی سلیمانی گفت: این هیئت به سرپرستی دکتر نیازی کارشناس ارشد دفتر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور و همراهی آقایان دکتر خامصی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان , دکتر تقوی از مرکز تشخیص سازمان دامپزشکی , دکتر قربانزاده معاون سلامت اداره کل ؛ دکتر رشتی باف رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل و دکتر تعالی کارشناس ارشد اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، کارخانجات لبنی این شهرستان را از نظر پیاده سازی اصول GMP و HACCP و استاندارهای بهداشتی اوراسیا طی دو روز فشرده کاری مورد ممیزی و بازرسی قرار دادند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289917
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه