شنبه 14 تیر 1404

flag
  • 1404/03/26 - 12:09
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آمادگی دو چندان کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی مشهد در نظارت بر فعالیت کشتارگاه های صنعتی طیور

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از آمادگی دو چندان کارشناسان این شبکه در انجام وظایف و بررسی روند اقدامات مرتبط با استانداردهای بهداشتی تولید گوشت مرغ و سایر فرآورده های خام استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور این شهرستان خبر داد.

وی، با اشاره به اینکه دامپزشکی پر تلاش تر از گذشته پای کار تامین بهداشت و ایمنی غذایی شهروندان خواهد بود، گفت: تمامی مراحل کار در کشتار گاه های طیور تحت نظارت مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته و موارد غیربهداشتی در مرحله کنترل کیفیت، غیر قابل مصرف  و توسط کارشناس از چرخه تولید و عرضه خارج و حذف می گردند که در حقیقت این مرحله مهم ترین مرحله نظارتی دامپزشکی در کشتارگاه می باشد.

سیاح، افزود: گواهی حمل بهداشتی کلیه محموله های طیور کشتاری هنگام ورود به کشتارگاه با دقت و حساسیت بیشتری کنترل شده و بازرسی بهداشتی پیش از کشتار  در مورد کلیه محموله ها انجام می پذیرد.

 او، گفت: خودروها و قفس های ویژه حمل طیور کشتاری باید قبل از هر بارگیری و بعد از هر بار تخلیه، ‌بطور کامل شستشو و ضد عفونی ‌گردند. کنترل منظم فراهم و کارآمد بودن امکانات لازم برای انجام فرایند فوق در کشتارگاه های طیور شهرستان ضروری می باشد.

دکتر سیاح، با اشاره به اینکه در شهرستان مشهد 4 کشتارگاه صنعتی طیور فعال هستند، تاکید کرد: صدور گواهی سلامت گله طیور پرورشی توسط دامپزشک واحد، گواهی حمل در سامانه قرنطینه و  همچنین گواهی نظارت بر شستشو و ضد عفونی کامیون های حمل طیور پس از تخلیه و قبل از مراجعه به واحد مرغداری برای بارگیری مجدد، با مهر و امضاء مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه ضروری است. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 340595
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور