• 1401/01/06 - 11:12
  • تعداد بازدید : 268
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی؛

10 هزار تن گوشت مرغ و 3800 تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید شد

از آغاز اجرای طرح نوروزی دامپزشکی در خراسان رضوی و نظارت این مجموعه بر کشتارگاه های طیور، بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ از ذبح بیش از 5 میلیون و 560 هزار قطعه طیور استحصال شد.

نظارت دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان از ابتدای اجرای طرح نوروزی
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به استقبال زائران و مجاوران حریم مقدس رضوی از مصرف گوشت مرغ طی ایام نوروز و حساسیت این فراورده خام دامی و با توجه به نظارت های انجام شده در تمامی کشتارگاه های طیور استان طی مدت یاد شده 50 هزار قطعه از لاشه های طیور کشتارشده نیز به دلیل غیربهداشتی بودن از چرخه مصرف حذف شده است.
دکتر جواد اعلمی اظهار داشت: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده و در جهت ارائه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی زائران و مجاوران آستان ملائک پاسبان رضوی، کشتارگاه های دام و طیور استان در ایام تعطیلات نوروزی فعال بوده و تمامی محصولات این مراکز با نظارت کارشناسان دامپزشکی استان وارد چرخه مصرف خواهد شد.
اعلمی گفت: در همین مدت و با نظارت کارشناسان دامپزشکی در استان، 3800 تن گوشت قرمز بهداشتی نیز در کشتارگاه های دام استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
 وی، با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی توسط دستفروشان، اظهار داشت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش و بدون هویت در حاشیه جاده‌ها، سطح شهر مشهد و به ویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، ماهی، کله پاچه، جگر و ... نمایند بطور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم و پیگیری خواهد شد.
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 283192
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه