• 1401/06/22 - 10:06
  • تعداد بازدید : 285
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست شبکه دامپزشکی مشهد در نشست تخصصی با جامعه حرفه ای هتل داران خراسان رضوی؛

استفاده از گوشت هویت دار و داشتن کد یکتای کشاورزی در هتل ها ی مشهد از الزامات کنترلی دامپزشکی است

روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از برگزاری نشست تخصصی با جامعه حرفه ای هتل داران خراسان رضوی با محوریت تکریم زائرین آقا علی بن موسی الرضا ارائه و ارائه خدمات بهتر در دهه آخر ماه صفر در محل شبکه خبر داد.

        در این نشست که در محل شبکه دامپزشکی شهرستان برگزار شد ابتدا مدیر جامعه هتل داران سرکار خانم شاه ولایتی ضمن ارائه گزارش مبسوط از اقدامات انجام شده در مورد مصوبات جلسه قبلی و اطلاع رسانی های که در زمینه مکاتبات و بخشنامه های دامپزشکی به اعضاء ارائه نمودند.

 در ادامه ریاست جامعه هتل داران آقای مادرشاهیان ضمن ارائه نقاط ضعف و قوت در بازدید بازرسان ویژه جامعه هتل داران و بازرسی رئیس جامعه از هتل ها با اولویت نحوه تهیه فرآورده های خام دامی آمادگی خود را جهت همکاری و آموزش مدیران و سرآشپزان هتل ها اعلام نمود و تلاش مجموعه هتل داران را بر رعایت ضوابط  بهداشتی در خصوص گوشت و تخم مرغ مصرفی از طرف دامپزشکی لازم دانست .

        سرپرست  شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد ضمن خیر مقدم و تشکر از همکاریهای خوب جامعه هتل داران با دامپزشکی بیان نمود: شهرستان مشهد به عنوان دومین کلانشهر نیمی از ظرفیت هتل های کشور راداراست و با توجه به نزدیک شدن به دهه آخر صفر و ورود حجم زیاد زائران حضرت ثامن الحجج(ع) در مسیرهای منتهی به حرم مطهر ایستگاه ههای ثابت و سیار مستقر شده و تشدید نظارت ها واهمیت حفظ سلامت میهمانان و زائران گرامی در دستور کار شبکه دامپزشکی همگام با فرمانداری و دستگاههای بین بخشی است .

      دکتر محمد سیاح تاکید کرد : ضمن رعایت تکریم  ویژه زوار در این ایام بجهت حفظ بهداشت عمومی و سلامت زائران و مصرف کنندگان کلیه هتل ها ملزم به استفاده از گوشت سفید و قرمز هویت دار هستند و تمام فرآورده های خام دامی تازه و منجمد دارای برچسب مورد تایید دامپزشکی باشد .

سیاح خاطر نشان کرد ؛تمامی واحدها موظف به اخذ کد یکتای کشاورزی از طریق مراجعه به شبکه دامپزشکی مشهد با ارائه معرفی نامه می باشند .

سرپرست شبکه پیشنهاد داد؛بجهت کاهش ضایعات و اتلاف فرآورده ها و عدم آشنایی پرسنل می توانند با مسئولیت واحد از توان همکاران بخش خصوصی دامپزشکی استفاده کنند و قطعا مزایای مادی و معنوی این اقدام بیشتر از هزینه هایی است که ناخواسته دچار آن می شوند زیراحدود 25 درصد از فرآورده های خام دامی ( انواع گوشت ، قرمز و سفید)  تولیدی شهرستان در این مراکز رفاهی  ( هتل ها، رستوران ها  ) مصرف  می گردد و کنترل کیفیت آن نیاز به افراد متبحر می باشد .

وی در ادامه افزود : این شهرستان  دارای 223 هتل می باشد که تعداد 183 واحد آنها در منطقه ثامن ( مناطق اطراف حرم مطهر ) می باشد

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 290401
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه