• 1401/01/10 - 09:57
  • تعداد بازدید : 203
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد 24 درصدی تولید و استحصال گوشت در شهرستان مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از رشد 24 درصدی تولید و استحصال انواع گوشت در پایان سال 1400 در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان خبر داد.

رشد 24 درصدی تولید و استحصال گوشت در شهرستان مشهد

دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور می باشد، اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 116 هزار و 5 تن گوشت سالم و بهداشتی در تعداد 3 کشتارگاه دام و 4 کشتارگاه طیور مشهد تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید و استحصال شده است که نشان از رشد 24 درصدی تولید گوشت در حوزه دام و طیور نسبت به مدت مشابه در سال 1399 را دارد.

دکتر جوادی نژاد در ادامه میزان گوشت مرغ تولیدی روانه بازار شده را 63 هزار و 773 تن و میزان گوشت قرمز تولیدی ارسال شده به بازار مصرف را 52 هزار و 231 تن اعلام کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: بازرسان بهداشتی این شبکه علاوه بر نظارت بر تولید و استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور بر کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام نیز نظارت داشته، به گونه ای که در سال گذشته با انجام 63 هزار و 946 مورد بازرسی از مراکز فوق، بر رعایت و پایداری بهداشت و امنیت غذایی شهروندان نظارت داشته اند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 283389
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

رشد 24 درصدی تولید و استحصال گوشت در شهرستان مشهد
لینک کوتاه