• 1402/04/17 - 08:40
  • تعداد بازدید : 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی استان بر تولید 17 هزار تن گوشت قرمز

اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه 16 هزار و 956 تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: طی 3 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 49 تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به ضبط این مقدار اقدام نموده اند.

دکتر محمود قربان زاده، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از 472 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه بهداشتی تولید دامپزشکی درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی بسته بندی شده فاقد مشخصات فوق  یا از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.

وی افزود: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب روی دو دست و دو ران لاشه دام  نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025 و 37250035 (شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 304543
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه