• 1403/01/11 - 13:51
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی کاشمر بر تولید ۴۳ هزار کیلو گوشت قرمز در نوروز

ایسنا/خراسان رضوی: رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از ۴۳ هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی قرمز و ۷۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ایام نوروز خبر داد.

سعید خانزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ایام نوروز  و ماه مبارک رمضان، کارشناسان و بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید و استحصال بیش از ۴۳ هزار کیلوگرم گوشت سالم و بهداشتی قرمز و ۷۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز نظارت بهداشتی داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ابتدای ماه مبارک رمضان که آغاز شده، بیش از ۱۴۰ بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تاکنون صورت گرفته است.

خانزاده اظهار کرد: در این بازدیدهای بهداشتی از ۱۹ اسفندماه سال ۱۴۰۲ تاکنون بالغ‌بر ۲۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی توسط کارشناسان این شبکه ضبط شد که برابر دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم‌سازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.

به گفته وی در این بازه زمانی بیش از ۴۳ هزار کیلو گوشت قرمز و بیش از ۷۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاه‌های دام و طیور این شهرستان تحت نظارت‌های شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف شد.

وی با بیان اینکه نظارت‌ها توسط ۴ ناظر بهداشتی ثابت و ۲ ناظر شرعی در کشتارگاه انجام شده است، از فعالیت یک اکیپ ثابت و ۳ اکیپ سیار خبر داد و گفت: طی این مدت توسط ناظران بهداشتی ۱۴۰ بازدید انجام شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر تأکید کرد: همشهریان گرامی هنگام خرید مواد پروتئینی به تاریخ تولید و انقضای فرآورده توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را فقط از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی تولید می‌شوند خریداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف آن را به شبکه دامپزشکی کاشمر گزارش کنند.

انتهای پیام

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان کاشمر
  • کد خبر : 317120
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه