• 1403/08/17 - 08:26
  • تعداد بازدید : 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی درگز، انجام شد:

بازدید و انجام ممیزی اولین کارگاه بسته بندی گوشت شهرستان

ممیزی بهداشتی و بازدید از اولین کارگاه بسته بندی گوشت درگز، توسط سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان، انجام شد.

دکتر سعید دلفراز، گفت: در این بازدیدها که بصورت مستمر صورت می گیرد، تمام موارد نقص در زیر ساخت و مسائل بهداشتی بررسی و تذکرات لازم داده می شود.

وی، تأکید کرد: چرخه تولید، کشتار، قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و مرغ بایستی تحت نظارت دامپزشکی انجام شود و در شرایط سرد و بهداشتی عرضه گردد و تمامی مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضا، نوع فرآورده از لحاظ تازه یا منجمد، نام کارگاه یا شرکت، کد پروانه بهداشتی بهره برداری دامپزشکی، شرایط نگهداری و شماره بچ محصول روی برچسب بسته بندی باید ذکر گردد.

دلفراز، در پایان گفت: خرید و فروش فرآورده های خام دامی که به صورت غیر مجاز و غیر بهداشتی تولید و بسته بندی شده است ممنوع می باشد و شهروندان از خرید محصولات پروتئینی که مهر و لیبل دامپزشکی را ندارد خودداری نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 329455
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان