توسط شبکه دامپزشکی درگز، انجام شد:
بازدید و انجام ممیزی اولین کارگاه بسته بندی گوشت شهرستان
ممیزی بهداشتی و بازدید از اولین کارگاه بسته بندی گوشت درگز، توسط سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان، انجام شد.
دکتر سعید دلفراز، گفت: در این بازدیدها که بصورت مستمر صورت می گیرد، تمام موارد نقص در زیر ساخت و مسائل بهداشتی بررسی و تذکرات لازم داده می شود.
وی، تأکید کرد: چرخه تولید، کشتار، قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز و مرغ بایستی تحت نظارت دامپزشکی انجام شود و در شرایط سرد و بهداشتی عرضه گردد و تمامی مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضا، نوع فرآورده از لحاظ تازه یا منجمد، نام کارگاه یا شرکت، کد پروانه بهداشتی بهره برداری دامپزشکی، شرایط نگهداری و شماره بچ محصول روی برچسب بسته بندی باید ذکر گردد.
دلفراز، در پایان گفت: خرید و فروش فرآورده های خام دامی که به صورت غیر مجاز و غیر بهداشتی تولید و بسته بندی شده است ممنوع می باشد و شهروندان از خرید محصولات پروتئینی که مهر و لیبل دامپزشکی را ندارد خودداری نمایند.