• 1403/10/18 - 10:55
  • تعداد بازدید : 43
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح پایش افلاتوکسین و بار میکروبی شیر خام در سطح کارخانجات لبنی و گاوداری های صنعتی شهرستان طرقبه شاندیز

روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ از اجرای طرح پایش افلاتوکسین و بار میکروبی در شیر خام کارخانجات لبنی و گاوداری های صنعتی شهرستان خبر داد.

دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، بیان نمود: در بین گروه‌های مختلف مواد غذایی، گروه شیر و لبنیات تاثیر ویژه‌ای در افزایش توان بدن دارد. شیر خام، ماده خام اولیه مورد استفاده برای تولید فرآورده های لبنی است که تولید و عرضه آن با خصوصیات محتوایی، شیمیایی و میکروبی مناسب، تضمینی محکم بر تولید محصولی با کیفیت است. که با توجه به اهمیت آن پایش و مراقبت های مستمر توسط کارشناسان شبکه در سطح مراکز جمع آوری، کاخانجات لبنی و گاوداری­ های شهرستان انجام می گردد.

وی، توضیح داد: پس از جمع آوری شیر بصورت رندوم از کارخانجات لبنی و گاوداری‌های صنعتی نمونه‌های مربوطه جهت پیگیری و انجام مراحل بعدی به آزمایشگاه ارسال گردید.

قدرتی، در پایان توصیه کرد: شهروندان حتی الامکان شیر را بصورت پاستوریزه مصرف کرده و در صورت استفاده از شیر خام بایستی آن را حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده و سپس مصرف کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 331995
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه