تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز بر نگهداری لاشه های استحصالی کشتارگاه در اتاق پیش سرد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، لاشه های استحصالی کشتارگاه باید به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد و دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد، نگهداری گردند.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، گفت: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هنگام خروج از کشتارگاه دمای عمق لاشه بایستی بین 0 تا 4 درجه سانتی گراد باشد.
وی، در ادامه افزود: نگهداری گوشت در اتاق پیش سرد و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت باعث بروز جمود نعشی و کاهش PH گوشت می گردد و بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می رود و از رشد باکتری ها جلوگیری می گردد.
قدرتی، در پایان ضمن تاکید بر عدم کشتار خانگی دام و مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز از شهروندان خواست؛ در زمان قطعه بندی گوشت حتما از دستکش یک بار مصرف استفاده نمایند.