توصیه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص مصرف و نحوه نگهداری تخم مرغ
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در خصوص مصرف و نحوه نگهداری تخم مرغ به شهروندان هشدار داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: مصرف کنندگان تخم مرغ باید به کیفیت ظاهری محصول، تاریخ تولید و انقضاء، کد رهگیری و نام تولید کننده بر روی تخم مرغ توجه کنند.
وی با اعلام این مطلب بر نگهداری تخممرغ در دمای یخچال تاکید کرد و افزود: تخممرغ یک فرآورده پروتئینی است که عدم رعایت شرایط نگهداری توسط مراکز عرضه، سبب تسریع در سرعت فساد آن میشود لذا به عموم مردم توصیه می شود: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز و مکانهای معتبر تهیه و از خرید تخم مرغ های شکسته و کثیف خودداری کنند چرا که احتمال آلودگی در این فرآورده بصورت شکسته وجود دارد.
قدرتی در ادامه تصریح کرد: تاریخ انقضای تخم مرغ از زمان تولید در صورتی که در شرایط مناسب نگهداری شود، 30 روز می باشد، لذا توصیه می شود شهروندان از خرید تخم مرغ های فاقد تاریخ تولید و انقضاء و همچنین از خرید تخم مرغ های رنگی واحدهای پرورش طیور صنعتی(مرغ مادر) که با عنوان تخم مرغ بومی عرضه می شود، خودداری کنند.
این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره 35511553 به دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.