توصیه دامپزشکی طرقبه شاندیز به شهروندان در خصوص خرید گوشت مرغ سالم و بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در خصوص خرید گوشت مرغ سالم نکاتی را برای شهروندان عنوان کرد.
دکتر علیرضا قدرتی در مرحله اول تاکید کرد خرید گوشت و آلایش مرغ از مراکز مجاز و تحت نظارت سازمان دامپزشکی صورت پذیرد.
قدرتی در ادامه گفت: خریدار باید حین خرید مرغ، به مشخصاتی که بر روی بستهبندی و یا آلایشهای آنها درج شده دقت کند و پس از کسب اطمینان از سلامت آنها، اقدام به خرید کند.
وی همچنین توصیه کرد: شهروندان در صورت مخدوش بودن مطالب روی بسته بندی از جمله ناخوانا بودن، ناقص بودن و یا پاک شدن اطلاعات، می توانند محصول را مرجوع نموده و مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.
قدرتی در خصوص تشخیص گوشت مرغ سالم گفت: مرغ خام باید دارای رنگ صورتی روشن با تکه های چربی سفید رنگ و دارای بوی ملایم باشد و اگر رنگ گوشت متمایل به خاکستری، سبز و تیره و پرخون یا رنگ چربی آن زرد شده بود و بوی ترش یا گوگرد مانند داشت، نشانه فساد است و از مصرف آن باید خودداری شود.
وی در خصوص نحوه نگهداری گوشت مرغ افزود: مرغ تازه در دمای یخچال 0-4 درجه و حداکثر 48 ساعت قابل نگهداری است و پس از آن باید منجمد و در فریزر منفی 18 درجه سانتی گراد نگهداری شود.