• 1402/12/19 - 08:03
  • تعداد بازدید : 183
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
آغاز اجرای طرح نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان؛

نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی خراسان رضوی توسط 196 کارشناس بهداشتی

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ایام نوروز و ماه رمضان خبر داد.

دکتر جواد اعلمی گفت: در این طرح، ۱۱۶ تیم نظارتی شامل ۳۴ اکیپ ثابت و ۸۲ اکیپ سیار در استان مسئولیت نظارت بر روند تولید و عرضه فراورده‌های خام دامی را برعهده دارند.

مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: این طرح از امروز 19اسفندماه در مشهد و تمامی شهرستان های استان آغاز شده و تمامی شبکه های دامپزشکی استان در آن حضور دارند.

جواد اعلمی از زائران و مجاوران بارگاه مطهر امام رضا علیه السلام خواست تا گوشت و دیگر فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و از خرید گوشت از افراد دوره گرد و خودروهای فاقد هویت، پرهیز کنند‌.

وی از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در تولید یا عرضه فرآورده های خام دامی را با شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند تا رسیدگی لازم صورت گیرد.

 

 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316103
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه