آغاز اجرای طرح نظارت های بهداشتی دامپزشکی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان؛
نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی خراسان رضوی توسط 196 کارشناس بهداشتی
مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ایام نوروز و ماه رمضان خبر داد.
دکتر جواد اعلمی گفت: در این طرح، ۱۱۶ تیم نظارتی شامل ۳۴ اکیپ ثابت و ۸۲ اکیپ سیار در استان مسئولیت نظارت بر روند تولید و عرضه فراوردههای خام دامی را برعهده دارند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی اظهار کرد: این طرح از امروز 19اسفندماه در مشهد و تمامی شهرستان های استان آغاز شده و تمامی شبکه های دامپزشکی استان در آن حضور دارند.
جواد اعلمی از زائران و مجاوران بارگاه مطهر امام رضا علیه السلام خواست تا گوشت و دیگر فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و از خرید گوشت از افراد دوره گرد و خودروهای فاقد هویت، پرهیز کنند.
وی از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در تولید یا عرضه فرآورده های خام دامی را با شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند تا رسیدگی لازم صورت گیرد.