نظارت دامپزشکی درگز بر عرضه 51 تن گوشت قرمز تولیدی کشتارگاه صنعتی شهرستان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی درگز، اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 51 هزار 200 کیلوگرم گوشت قرمز، از کشتارگاه صنعتی شهرستان، استحصال شده است.
دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه دامپزشکی درگز، در این باره گفت: این حجم از تولید گوشت قرمز زیر نظر مسئول فنی کشتارگاه صنعتی و با دقت مضاعف، زیر نظر همکاران بخش نظارت شبکه دامپزشکی، از ابتدای مراحل ذبح دام، پوست کنی و پیش سرد و ...می باشد و در این مسیر به علت ارتباط این مسأله با تغذیه و سلامت جامعه، هیچ اغماضی پذیرفتنی نیست.