تولید و استحصال حدود 300 تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام درگز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز از ابتدای سال تا کنون حدود 300 تن گوشت قرمز تائید شده توسط مسئول فنی بهداشتی و شرعی دامپزشکی از کشتارگاه این شهرستان خارج شده است.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی درگز گفت: در کشتارگاه دام این شهرستان لاشه ها پس از کشتار به مدت 24 ساعت در دمای 4-0 درجه سانتی گراد نگهداری شده، سپس با خودرو های حمل سردخانه دار به قصابی ها و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، حمل بهداشتی می شود .
شمس تصریح کرد: در ده ماهه امسال تعداد 10473 راس دام سبک و سنگین ذبح شده که مقدار وزن لاشه های سالم و تائید شده آن حدود 300 تن بوده است و تعداد 26 راس گوسفند ، 5 راس گاو و یک نفر شتر با توجه به تشخیص مسئول فنی دامپزشکی غیرقابل مصرف بوده و از چرخه مصرف خارج و معدوم گردیده است.
وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق شماره تلفن 05146225023 در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.