هشدار به مراکز بسته بندی شهرستان طرقبه و شاندیز در خصوص رعایت الزامات بهداشتی در سالن های تولید
شبکه دامپزشکی شهرستان طرقبه و شاندیز، در خصوص رعایت الزامات بهداشتی در سالن های تولید، هشدار داد.
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، به کلیه مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی، در خصوص لزوم رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی و مسائل بهداشتی در سالن های تولید، هشدار داد.
وی اظهار داشت: جهت صدور و تمدید پروانه های بهداشتی بهره برداری مراکز، کلیه تجهیزات و نقشه ها ی ارائه شده، بایستی مطابق با دستورالعمل ها و مورد تایید کارشناسان نظارت در اداره کل، قرار بگیرد.
قدرتی در خصوص الزامات بهداشتی توضیح داد: حوضچه های ضد عفونی ورودی سالن ها بایستی، ثابت با قابلیت شستشو و انجام تخلیه مناسب باشد، روشویی استیل مجهز به شیرهای پدالی یا اتومات به تعداد کافی، تعبیه شیر آب گرم و سرد به میزان کافی جهت شستشوی سالن ها، تعبیه چکمه شوی اتومات در تمام ورودی های پرسنل، اعم از بخش تمیز و غیر تمیز، نصب پرده هوا در تمام ورودی ها الزامی است.
وی به مسئولین فنی بهداشتی تاکید کرد: تأمین سلامت گوشت و فرآورده های پروتئینی، از مهمترین وظایف دامپزشکی است و مدیریت و کنترل بهداشتی در مراکز، بر عهده مسئولین فنی است که بایستی حضور کامل در زمان تولید داشته باشند و نظارت بهداشتی را اعمال نمایند.