هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز به مراکز بسته بندی گوشت و مرغ جهت رعایت الزامات بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ کلیه مراکز بسته بندی ملزم به رعایت کلیه ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی می باشند.
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز تاکید کرد: مسئولین فنی بهداشتی مراکز بایستی نظارت بر اجرای کلیه الزامات بهداشتی جهت تولید محصولی سالم و با کیفیت داشته باشند.
وی توضیح داد: از جمله مواردی که باید در تمامی واحدها رعایت گردد موارد ذیل می باشد:
1-نصب و راه اندازی ترموگراف در تمامی سردخانه های مجموعه
2-استفاده از ترمومتر جهت اندازه گیری دمای محموله های ورودی و خروجی از واحد
3-لزوم تجهیز سردخانه ها به سیستم هشدار دهنده
4-اعلام سریع موارد نقص به مدیریت واحد و شبکه دامپزشکی شهرستان
5-ورود و خروج کلیه محموله ها بایستی با اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای باشد
6-استفاده از استریلیزاتوز جهت استریل چاقو و ادوات برش در سالن تولید
7-شست وشو و ضدعفونی روزانه سالن ها قبل و بعد از تولید
8-فعال بودن حوضچه ضدعفونی و کنترل تردد پرسنل در بخش های تمیز و کثیف
دکتر قدرتی در پایان هشدار داد: هر گونه تخطی از موارد فوق در مراکز بسته بندی منجر به پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی و هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات نظام دامپزشکی می گردد.