• 1401/06/24 - 12:46
  • تعداد بازدید : 317
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار دامپزشکی طرقبه شاندیز به مراکز بسته بندی گوشت و مرغ جهت رعایت الزامات بهداشتی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ کلیه مراکز بسته بندی ملزم به رعایت کلیه ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی می باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز تاکید کرد: مسئولین فنی بهداشتی مراکز بایستی نظارت بر اجرای کلیه الزامات بهداشتی جهت تولید محصولی سالم و با کیفیت داشته باشند.

وی توضیح داد: از جمله مواردی که باید در تمامی واحدها رعایت گردد موارد ذیل می باشد:

1-نصب و راه اندازی ترموگراف در تمامی سردخانه های مجموعه

2-استفاده از ترمومتر جهت اندازه گیری دمای محموله های ورودی و خروجی از واحد

3-لزوم تجهیز سردخانه ها به سیستم هشدار دهنده

4-اعلام سریع موارد نقص به مدیریت واحد و شبکه دامپزشکی شهرستان

5-ورود و خروج کلیه محموله ها بایستی با اخذ گواهی بهداشتی قرنطینه ای باشد

6-استفاده از استریلیزاتوز جهت استریل چاقو و ادوات برش در سالن تولید

7-شست وشو و ضدعفونی روزانه سالن ها قبل و بعد از تولید

8-فعال بودن حوضچه ضدعفونی و کنترل تردد پرسنل در بخش های تمیز و کثیف

دکتر قدرتی در پایان هشدار داد: هر گونه تخطی از موارد فوق در مراکز بسته بندی منجر به پیگیری موضوع از طریق مراجع قضایی و هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات نظام دامپزشکی می گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 290502
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه