استحصال 1000 تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی دام سبزوار
استحصال 974 هزار و 537 کیلوگرم گوشت قرمز، در شش ماه ابتدای سال جاری در کشتارگاه سنتی دام سبزوار، صورت گرفت.
دکتر برات الله زیدآبادی، در این خصوص گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی سبزوار، مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه دام و ناظرین ذبح شرعی، بر استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی دام شهرستان نظارت دقیق دارند.
وی، تاکید کرد: لاشه های سالم و مورد تایید، مهمور به مهر دامپزشکی شده و مراحل پیش سرد جهت جلوگیری از بیماری های مشترک (تب کریمه کنگو) را طی می کند سپس وارد چرخه مصرف می گردد و لاشه های غیر قابل مصرف ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج می شود.
زید آبادی، بیان داشت: در شش ماه ابتدای سال جاری، 974 هزار و 537 کیلوگرم (حدود 1000تن) گوشت قرمز استحصال شده است که برای تولید این میزان گوشت، تعداد 17 هزار و 559 راس دام سبک و سنگین ( 3301 راس بز، 389 نفر شتر، 54 قطعه شتر مرغ، 2389 راس گاو و 11426 راس گوسفند) در کشتارگاه دام سبزوار کشتار شده است.
وی، ضمن تصریح بر تامین امنیت و سلامت غذایی در جامعه، به شهروندان تاکید کرد: کشتار غیر مجاز دام خارج از کشتارگاه تهدید جدی علیه بهداشت عمومی می باشد. در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این زمینه با متخلفین بصورت قانونی برخورد خواهد شد.
زیدابادی، در پایان متذکر شد: شهروندان در موقع خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کافی داشته باشند و هر گونه تخلف بهداشتی در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی 1512 به شبکه دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان مربوطه اطلاع رسانی کنند.