• 1400/08/10 - 09:54
  • تعداد بازدید : 420
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی شهرستان مشهد بر تولید و استحصال بیش از 65 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، نظارت بهداشتی بر تولید و استحصال بیش از 65 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ داشته اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد ، دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان، با نظارت های بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، 65 هزار و 46 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ تولید و استحصال شده است.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت قرمز از ابتدای سال جاری، 29 هزار و 939 تن بوده است، گفت:برای تولید این میزان گوشت قرمز، 705 هزار و 31 راس دام سبک و سنگین با نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی ، کشتار شده است.

دکتر جوادی نژاد همچنین افزود: در این مدت 18 میلیون 670 هزار قطعه طیور گوشتی در چهار کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان، کشتار شده است که این امر منجر به تولید و استحصال 35 هزار و 107 تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی گردیده است.

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 278456
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه