نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی شهرستان مشهد بر تولید و استحصال بیش از 65 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، نظارت بهداشتی بر تولید و استحصال بیش از 65 هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ داشته اند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد ، دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه نظارت بر تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی و حاکمیتی دامپزشکی می باشد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری در کشتارگاه های دام و طیور شهرستان، با نظارت های بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، 65 هزار و 46 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ تولید و استحصال شده است.
وی با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت قرمز از ابتدای سال جاری، 29 هزار و 939 تن بوده است، گفت:برای تولید این میزان گوشت قرمز، 705 هزار و 31 راس دام سبک و سنگین با نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی ، کشتار شده است.
دکتر جوادی نژاد همچنین افزود: در این مدت 18 میلیون 670 هزار قطعه طیور گوشتی در چهار کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان، کشتار شده است که این امر منجر به تولید و استحصال 35 هزار و 107 تن گوشت مرغ سالم و بهداشتی گردیده است.
نظر دهید