نظارت دامپزشکی طرقبه شاندیز بر پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک از تولید تا عرضه
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، کارشناسان واحد طیور شهرستان بر روند تولید مرغ گوشتی بدون آنتی بیوتیک تا مرحله کشتار و عرضه آن در بازار مصرف نظارت کامل و دقیق دارند.
دکتر قدرتی رئیس شبکه طرقبه شاندیز در این خصوص گفت: یک واحد تولید کننده در شهرستان با ظرفیت 110 هزار قطعه اقدام به پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک نموده و کارشناسان ما قبل از جوجه ریزی تا زمان کشتار بر روند تولید نظارت کامل داشته اند و با انجام چندین مرحله نمونه برداری در زمان تولید موضوع مصرف آنتی بیوتیک را مورد راستی آزمایی قرار داده اند.
وی افزود: از این واحد تولید کننده حدود 213 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید می شود که با نظارت دقیق و صدور مجوز های بهداشتی قرنطینه ای توسط کارشناسان شبکه در بازار مصرف عرضه خواهد شد و مردم می توانند بدون نگرانی آن را خریداری و مصرف نمایند.