• 1403/10/24 - 13:20
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی سرپرست شبکه درگز بر روند استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان

مراحل استحصال گوشت قرمز با حضور مستمر سرپرست شبکه دامپزشکی درگز و ناظر عالی کشتارگاه مورد بررسی بهداشتی، قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه درگز، در این باره گفت: یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید و عرضه فرآورده خام دامی است تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرف‌کننده برسد به همین منظور مراحل تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خامی دامی از قبیل کشتارگاه‌های دام و طیور، فروشگاه‌های گوشت قرمز و سفید، رستوران‌ها، غذاخوری‌ها و کبابی‌های داخل شهر و بین جاده‌ای، توسط کارشناسان بخش نظارت مورد بازدید و بررسی قرار می گیرد.

وی، افزود: نظارت ها بصورت مستمر و روزانه بر کشتار دام در کشتارگاه صورت گرفته و پس از نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه و تاییدیه بازرس دامپزشکی، با خودروی حمل فرآورده های خام دامی روانه بازار مصرف می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 332222
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر