• 1402/10/26 - 12:09
  • تعداد بازدید : 83
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی دامپزشکی سبزوار در خصوص خرید عسل با کیفیت

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار شهروندان جهت خرید عسل با کیفیت به توصیه های بهداشتی ارائه شده توسط دامپزشکی توجه نمایند.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد و با توجه به این نکته که اغلب میکروب ها در عسل رشد نمی کنند؛ عسل مهروموم شده تا مدت ها تخریب نمی شود و همچنین عسل به علت اسیدیته خاص مقدار بسیار اندکی آب دارد و وجود هیدروژن پراکسید به سختی اتفاق می افتد.

 دکتر زیدآبادی در ادامه بیان داشت: مطابق با شیوه نامه ها و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و حفظ سلامت غذایی و بر مبنای حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکنندگان، طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه عسل، باقوت دنبال و با عسل‌های دست‌ساز و بی‌کیفیت به‌شدت برخورد می‌شود و فروشگاه های عرضه کننده عسل، تحت نظارت و ارزیابی مستمر کارشناسان دارو و درمان شبکه دامپزشکی قرار دارند. عسل های عرضه شده باید دارای بسته بندی و هویت مشخص باشند و عسل های فله و فاقد هویت، تقلبی محسوب می شوند و در صورت مشاهده با متخلفین برخورد قانونی خواهد شد.

 وی به شهروندان توصیه اکید نمود جهت خرید عسل با کیفیت به توصیه های بهداشتی ذیل توجه نمایند:

1-با توجه به موقعیت منطقه پرورش و نوع گل، عسل طبیعی به رنگ های سفید یا زرد، کهربایی، عقیقی مایل به قرمز و یا حتی قهوه ای، زرد نارنجی تا زرد متمایل به سبز طلایی دیده می شود.

2-عسل طبیعی عاری از مزه سوختگی، تخمیر، کپک زدگی، کف و بطور کلی فاقد هرگونه مزه نامطبوع است.

3-عسل با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد، خودبخود شکرک می زند و این فرایند طبیعی است که هیچ گونه تاثیری بر روی خواص شیمیایی و کیفیت آن نمی گذارد.

4-عسل را در ظروف بسته بندی شیشه ای خریداری نمایید.

5-عمر ماندگاری عسل در بسته بندی کامل و استاندارد و در شرایط دور از نور مستقیم آفتاب تا 2 سال می باشد.

  • گروه خبری : اداره شهرستان سبزوار,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 313755
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر