نمونه گیری از گربه مشکوک به هاری در سبزوار
نمونه گیری از گربه مشکوک به هاری، توسط کارشناس واحد مبارزه با بیماری های دامی شبکه دامپزشکی سبزوار، انجام شد.
شبکه دامپزشکی سبزوار، اعلام کرد:
چالش ها و مشکلات نیروهای مایه کوب دامپزشکی جهت تحقق پیش بینی واکسیناسیون دام
چالش هایی که واکسیناتورهای دامپزشکی با ان روبرو هستند، یکی از علل اصلی محقق نشدن پیش بینی واکسیناسیون دام هاست.
دامپزشکی سبزوار هشدار داد:
آنتروتوکسمی بیماری شایع فصل پاییز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، آنتروتوکسمی علت اصلی تلفات گوسفند و بز در فصل پاییز می باشد.
دیدار با امام جمعه شهرستان سبزوار در هفته دامپزشکی
در دیدار رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار و جمعی از همکاران بمناسبت هفته گرامیداشت دامپزشکی با امام جمعه سبزوار، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مقیسه، از تلاشهای پرسنل دامپزشکی در حفظ و صیانت از سرمایه های دامی و امنیت غذایی در جامعه قدردانی کرد.
برگزاری جشن خانوادگی بزرگداشت هفته دامپزشکی در سبزوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، به مناسبت فرا رسیدن هفته دامپزشکی، جشن بزرگداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی با حضور خانواده های همکاران بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی سبزوار و شهرستانهای خوشاب، ششتمد، داورزن، جوین و جغتای و جمعی از فعالان عرصه تولید در حوزه دامپزشکی، 18مهر ۱۴۰۳ برگزار شد.
یک واحد مرغ فروشی در سبزوار پلمب شد
یک واحد صنفی مرغ فروشی در سبزوار، بدلیل عرضه و نگهداری گوشت چرخ شده فاسد، دیفراست مرغ های منجمد و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی مواد غذایی و تکرار تخلفات پلمب شد.
ضبط 37 کیلوگرم ماهی خوراکی غیربهداشتی از دستفروش سبزواری
37 کیلوگرم ماهی خوراکی غیر بهداشتی، از دستفروش سبزواری کشف و ضبط شد.
هشدار دامپزشکی سبزوار در خصوص شیوع و انتقال بیماری سالک از سگ و گربه به انسان
شبکه دامپزشکی سبزوار، در خصوص نگهداری سگ و گربه بدون رعایت موارد بهداشتی در منازل و انتقال بیماری سالک به انسان، هشدار داد.
تاکید دامپزشکی سبزوار بر ممنوعیت عرضه گوشت از قبل چرخ شده
دامپزشکی سبزوار، از ممنوعیت عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، خبر داد.
شبکه دامپزشکی سبزوار اعلام کرد:
ضرورت حمل بهداشتی کود مرغی در پیشگیری از بیماری ها
عقیم سازی و سالم سازی کود در واحدهای طیور صنعتی، تاثیر بسزایی در کاهش بار میکروبی و ویروسی و در نتیجه کاهش شیوع و انتقال بیماری ها دارد.