برگزاری جشن خانوادگی بزرگداشت هفته دامپزشکی در سبزوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، به مناسبت فرا رسیدن هفته دامپزشکی، جشن بزرگداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی با حضور خانواده های همکاران بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی سبزوار و شهرستانهای خوشاب، ششتمد، داورزن، جوین و جغتای و جمعی از فعالان عرصه تولید در حوزه دامپزشکی، 18مهر ۱۴۰۳ برگزار شد.
یک واحد مرغ فروشی در سبزوار پلمب شد
یک واحد صنفی مرغ فروشی در سبزوار، بدلیل عرضه و نگهداری گوشت چرخ شده فاسد، دیفراست مرغ های منجمد و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی مواد غذایی و تکرار تخلفات پلمب شد.
ضبط 37 کیلوگرم ماهی خوراکی غیربهداشتی از دستفروش سبزواری
37 کیلوگرم ماهی خوراکی غیر بهداشتی، از دستفروش سبزواری کشف و ضبط شد.
هشدار دامپزشکی سبزوار در خصوص شیوع و انتقال بیماری سالک از سگ و گربه به انسان
شبکه دامپزشکی سبزوار، در خصوص نگهداری سگ و گربه بدون رعایت موارد بهداشتی در منازل و انتقال بیماری سالک به انسان، هشدار داد.
تاکید دامپزشکی سبزوار بر ممنوعیت عرضه گوشت از قبل چرخ شده
دامپزشکی سبزوار، از ممنوعیت عرضه گوشت چرخ کرده از قبل آماده شده در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، خبر داد.
شبکه دامپزشکی سبزوار اعلام کرد:
ضرورت حمل بهداشتی کود مرغی در پیشگیری از بیماری ها
عقیم سازی و سالم سازی کود در واحدهای طیور صنعتی، تاثیر بسزایی در کاهش بار میکروبی و ویروسی و در نتیجه کاهش شیوع و انتقال بیماری ها دارد.
استحصال بیش از 5 هزار تن گوشت سفید در کشتارگاه های صنعتی طیور سبزوار
نظارت های بهداشتی مستمر بر استحصال 5 هزار و 525 تن گوشت سفید در کشتارگاه های صنعتی طیور شهرستان سبزوار، توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی انجام می شود.
استحصال 1000 تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی دام سبزوار
استحصال 974 هزار و 537 کیلوگرم گوشت قرمز، در شش ماه ابتدای سال جاری در کشتارگاه سنتی دام سبزوار، صورت گرفت.
انجام بیش از 6 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های سبزوار
درشش ماهه ابتدایی سال جاری 6 میلیون و 659 هزار و 606 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری شهرستان سبزوار، انجام شده است.
انجام بیش از 4 هزار بازدید توسط کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی سبزوار
در شش ماهه ابتدای سال جاری 4 هزار و 437 بازدید از واحدهای صنفی عرضه کننده فراورده های خام دامی، توسط کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی سبزوار، انجام شده است.