شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، هشدار داد؛
ممنوعیت چرخ کردن گوشت در غیاب مشتری
شبکه دامپزشکی قوچان، در رابطه با ممنوعیت چرخ کردن گوشت در غیاب مشتری، هشدار داد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2024/Sep/28/downloadگوشت چرخی_crop.jpg)
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، اعلام کرد؛ چرخ کردن گوشت فقط به درخواست مشتری و در حضور وی با رعایت ضوابط دامپزشکی مجاز است.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: نگهداری و عرضه گوشت چرخ کرده از پیش آماده، به جز در موارد عرضه به صورت بستهبندی مجاز که توسط کارگاههای فراوری و بستهبندی دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری از اداره کل دامپزشکی استان مربوطه و با برچسبهای مورد تایید هستند، ممنوع و از مصادیق تقلبات و تخلفات علیه سلامت محسوب میشود.
. شمس، در ادامه گفت: زمانی که گوشت چرخ میشود سطح بیشتری از آن در تماس با انواعی از باکتریها قرار میگیرد و مستعد رشد و تکثیر انواع میکروبهای بیماریزا است
در صورتی که گوشت چرخی در شرایط غیر بهداشتی تهیه شود، این احتمال به مراتب افزایش یافته و میتواند منجر به مسمومیت و بیماریهای خطرناک دیگر در بدن انسان شودو
وی، در انتها تصریح کرد: شهروندان در صورتی که مایل به تهیه گوشت چرخ کرده از قصابیها هستند باید لاشه گوشت مورد استفاده مهمور به مهر و برچسب دامپزشکی بوده و در حضور مشتری نسبت به آمادهسازی آن اقدام شود و در غیر این صورت باید از خرید گوشت چرخ کردهای که ممکن است در قصابیها به صورت آماده عرضه شود و یا بستهبندی مناسب با مشخصات بهداشتی کامل ندارد، جداً خودداری شود چرا که احتمال دارد در چنین مواردی از اجزاء حیوان با کیفیت پایین و گوشت مانده با شرایط بهداشتی نامطلوب استفاده شود.