• 1397/08/19 - 13:10
  • تعداد بازدید : 191
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در 7 ماهه نخست سال جاری صورت گرفت:

انجام بیش از 23 هزار بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: در 7 ماهه نخست سال جاری کارشناسان و بازرسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه بیش از 23 هزار مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد،دکتر محمود جوادی نژاد هدف از اجرای نظارت های بهداشتی دامپزشکی را ارتقای بهداشت و امنیت غذایی شهروندان در حوزه فرآورده های خام دامی بیان کرد و افزود: چگونگی تولید و فرآوری محصولات پروتئینی با منشاء دامی، شیوه های نگهداری ، نحوه جابجایی و روش های عرضه و بسته بندی فرآورده های خام دامی از مواردی است که بازرسان شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد نسبت به انجام آن اهتمام می ورزند.

وی به توقیف 122 هزار و 371 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در این مدت اشاره کرد ویادآور شد: مقدار 44 هزار و 909 کیلو گرم از فرآورده های توقیفی به دلیل نداشتن استاندارد های بهداشتی لازم با هماهنگی مقام محترم قضایی معدوم شده است.

دکتر جوادی نژاد به 106 مورد نمونه برداری و انجام آزمایشات تشخیصی از فرآورده های خام توریعی در سردخانه و فروشگاه های عرضه اشاره نمود و گفت: این اقدام در راستای پایداری و ارتقای امنیت غذایی شهروندان و زائرین بارگاه ملکوتی امام مهربانی ها انجام شده است.

این مقام مسئول از مردم درخواست نمود:از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی اقدام به خرید فرآورده های گوشتی کرده و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه ارتباطی 1512 و یا شماره تلفن های 37250025 و 37250035 به شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی
  • کد خبر : 2050
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه