تشریح اقدامات طرح تشدید ماه مبارک رمضان و نوروز در شهرستان زاوه
بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه؛ طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی که از یازدهم اسفند ماه شروع و تا یازدهم فروردین ادامه دارد در این شهرستان در حال اجرا است.

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی در ادامه افزود: در این طرح از کلیه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، مرغ فروشی ها، و رستورانهای درون شهری و رستورانهای بین راهی بازدید بعمل آمد که طی این مدت تا کنون تعداد 147 مورد بازرسی انجام پذیرفت و 5 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی در پایان گفت: گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام کنند.