• 1404/01/07 - 08:21
  • تعداد بازدید : 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشریح اقدامات طرح تشدید ماه مبارک رمضان و نوروز در شهرستان زاوه

بنا به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان زاوه؛ طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی که از یازدهم اسفند ماه شروع و تا یازدهم فروردین ادامه دارد در این شهرستان در حال اجرا است.

دکتر حسین اکبری نسب رئیس شبکه دامپزشکی در ادامه  افزود: در این طرح از کلیه مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، مرغ فروشی ها، و رستورانهای درون شهری و رستورانهای بین راهی بازدید بعمل آمد که طی این مدت تا کنون تعداد 147 مورد بازرسی انجام پذیرفت  و 5  متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی در پایان گفت: گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان زاوه
  • کد خبر : 335944
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه