آسیب دیدگی دست همکار واکسیناتور دامپزشکی مشهد حین انجام عملیات
همکار واکسیناتور دامپزشکی مشهد، حین انجام عملیات واکسیناسیون رایگان تب برفکی دچار آسیب دیدگی از ناحیه انگشتان دست شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، با اشاره به اینکه عملیات واکسیناسیون یکی از مؤثرترین روشهای پیشگیری از بیماریهای مسری و خطرناک در دام می باشد، گفت: این فرآیند شامل تزریق واکسن به دامها است تا سیستم ایمنی آنها را در برابر بیماریهای خاص تقویت کند.
وی، با بیان اینکه ایمنی غذایی جامعه مرهون تلاش، همت و سخت کوشی کارکنانی است که با از خود گذشتگی در رسیدن به این مهم می کوشند، افزود: فعالیت در حرفه دامپزشکی مصداق بارز، کار در شرایط سخت و زیان آور می باشد.
سیاح، تصریح کرد: اهمیت مایه کوبی در دامپزشکی نه تنها در حفظ سلامت دام، بلکه در پیشگیری از گسترش بیماریهای دامی به انسانها نیز بسیار بالاست.
وی، در ادامه تاکید کرد: نیروهای دامپزشکی همواره در معرض بیماریهای مهلکی همچون؛ تب مالت، هاری و یا آسیبهای دیگر در حین انجام عملیات مانند آسیب به ستون فقرات و یا حمله سگها و لگد زدن دامهای سنگین قرار دارند.
او،با اشاره به گستردگی و حاکمیتی بودن وظایف سازمان دامپزشکی، گفت: کارکنان دامپزشکی علیرغم عدم استقبال و برخورد نامناسب برخی از بهره برداران، به طور مستمر در حال انجام وظایف سازمانی بوده و ضمن قرار گرفتن در معرض انواع بیماری های مشترک و منتقله از دام، احتمال آسیب دیدگی جسمی آنها در حین ماموریت های صحرایی وجود دارد صدمات جسمی و روحی یکی از سختی ها و معضلات در حین اجرای عملیات واکسیناسیون جمعیت دامی می باشد که همواره پرسنل خدوم و زحمتکش دامپزشکی را تهدید می کند بنابر این توجه و حمایت ویژه از شاغلین حوزه دامپزشکی مورد انتظار می باشد.