• 1397/07/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز فاز دوم واکسیناسیون تب برفکی در جمعیت دام سنگین فیروزه

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فیروزه از آغاز فاز دوم واکسیناسیون علیه بیماری تب برفکی دام سنگین در مناطق مختلف شهرستان خبر داد.



رئیس شبکه دامپزشکی فیروزه گفت: بیماری تب ‌برفكی یكی از مسری‌ترین و پرضررترین و مهمترین بیماری‌های دام‌های زوج سم اهلی است كه با ایجاد تاول و زخم در دهان و سم و پستان و پوزه و گاهی در اطراف پایه شاخ همراه است.



دکتر طاهری نقل و انتقال بدون مجوز بهداشتی قرنطینه ای و رعایت نکردن شرایط قرنطینه ای را از عوامل بروز این بیماری برشمرد و گفت: انجام واکسیناسیون به موقع و همکاری با اکیپ های واکسیناسون دامپزشکی، رعایت اصول بهداشتی و ضدعفونی کردن کانون های آلوده، رعایت اصول قرنطینه ای در مورد دام های تازه وارد و حذف دام های مبتلا، از جمله مهمترین و مؤثرترین راه های پیشگیری از این بیماری است.



وی خاطر  نشان کرد: این عملیات با استفاده از توان بخش دولتی و خصوصی انجام می گیرد و پیش بینی می شود تا پایان فاز دوم  بیش از 3000 راس از جمعیت دام سنگین شهرستان علیه این بیماری واکسینه شوند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 31037
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه