معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد:
اجرای طرح پایش محصولات تولیدی کارخانجات و مراکز تولیدی فرآورده های خام دامی در سطح مراکز عرضه
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد از برگزاری جلسه هماهنگی طرح پایش محصولات تولیدی از کارخانجات و مراکز تولیدی فرآورده های خام دامی در سطح مراکز عرضه، برای اولین بار در شهرستان خبر داد.
دکتر هادی شایسته، معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان اینکه در راستای اجرای ماده 34 قانون ششم برنامه توسعه، مدیران و مسئولین فنی بهداشتی شاغل در کارخانجات و مراکز تولیدی فرآورده های خام دامی ملزم به پایش و رصد محصولات و فرآورده های تولیدی مرکز خود می باشند، اظهار داشت: هماهنگی، همکاری و پیگیری بین مدیران و مسئولین فنی بهداشتی شاغل درکشتارگاههای دام و طیور و مراکز بسته بندی و پخش این فرآورده ها با واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، لازمه ی اجرای طرح پایش محصولات تولیدی می باشند.
وی هدف از اجرای این طرح را بررسی و پایش سلامت و ایمنی غذایی محصولات تولید شده در سطح مراکز پس از فرآیندهای نگهداری در سردخانه، چرخه توزیع و عرضه دانست.
شایسته با اشاره به اینکه بیش از 51 مرکز مجاز دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی در حوزه گوشت قرمز و گوشت مرغ در سطح شهرستان مشهد مشغول تولید و عرضه فراورده های خام دامی بهداشتی می باشند، افزود: این مراکز ماهیانه بطور میانگین 5 میلیون و 628 هزارکیلوگرم فرآورده خام دامی بهداشتی در حوزه گوشت قرمز و گوشت مرغ تولید و روانه بازارهای مصرف داخلی و خارجی می نمایند.
وی یاد آور شد: با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته از سوی سازمان دامپزشکی کشور، اکیپی از کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شهرستان مشهد به همراه مسئولین فنی کشتارگاه های دام و طیور و مراکز بسته بندی، برحسب ضرورت به صورت مشترک و مستمر از کلیه ی مراکز عرضه محصول مورد نظر بازدید می کنند.
معاون شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در پایان بیان داشت: از آنجا که با اجرای این طرح انواع محصولات و فرآورده های خام دامی تولیدی از محل تولید تا رسیدن به دست مصرف کننده نهائی رصد و پایش شده و محصولات تولیدی نامنطبق ضمن فراخوان و جمع آوری از سطح واحدهای عرضه، مورد بررسی و ارتقای ضریب ایمنی غذایی قرار می گیرند.