افزایش 30 درصدی جوجه ریزی در شهرستان درگز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، جوجه ریزی در شهرستان درگز از ابتدای سال جاری حدود 550 هزار قطعه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 30 درصد افزایش داشته است.
دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان درگز گفت: با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و در راستای تولید گوشت سفید حدود 550 هزار قطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان جوجه ریزی صورت گرفته است.
دکتر شمس با بیان اینکه نظارت بر جوجه ریزی در واحدهای پرورشی را از اقدامات اساسی و فعالیت های حیاتی دامپزشکی عنوان کرد و افزود: ارائه الگوهای صحیح آماده سازی بستر برای ورود جوجه های یکروزه، برنامه ریزی واکسیناسیون های مورد نیاز بر اساس کارت بهداشتی ارائه شده از سوی مراکز مرغ مادر و مدیریت صحیح پرورش از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می دهند.
شمس افزود: تامین بهداشت و ارتقای شاخص های تولید یکی از اهداف اصلی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پرورش طیور می باشد.