• 1403/11/16 - 13:08
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام آزمایش تست حلقه ای شیر جهت پایش بیماری بروسلوز در دامداری های شهرستان درگز

در شبکه دامپزشکی شهرستان درگز، با هدف کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، پایش بیماری بروسلوز در دامداری های شهرستان به روش آزمایش حلقه‌ای شیر انجام شد.

دکتر سعید دلفراز، سرپرست شبکه دامپزشکی درگز، گفت: شیر خام یکی از پر مصرف ترین فرآورده های خام دامی است و بیماری بروسلوز به راحتی از طریق شیر خام  آلوده انتقال می یابد.

وی، افزود: در خصوص طرح پایش بیماری بروسلوز، نمونه گیری از شیر دامداری های شهرستان انجام شد که به منظور اطمینان از سلامت شیرخام و عاری بودن از بیماری بروسلوز (تب‌مالت) که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است با انجام آزمایش حلقه‌ای شیر (Ring test) مورد ارزیابی قرار گرفت.

دلفراز، افزود: واکسیناسیون رایگان دام، نظارت بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی و لبنی، نظارت بر خرید و فروش و جابه‌جایی دام‌ها، آزمایش و خونگیری بروسلوز (تب مالت)، برگزاری کلاس‌های ترویجی و آموزشی و آشنایی دامداران با بیماری تب‌مالت از اقدامات مورد ارائه دامپزشکی در پیشگیری از تب مالت است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان درگز
  • کد خبر : 333130
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه