انجام بازدید های دوره ای جهت کنترل کیفیت در واحدهای بسته بندی فرآورده های خام دامی شهرستان طرقبه شاندیز
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز؛ بازدیدهای دوره ای و مستمر کنترل کیفیت در واحدهای بسته بندی انواع فرآورده های خام دامی در این شهرستان توسط کارشناسان نظارت انجام می گردد .
دکتر علیرضا قدرتی رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز اظهار داشت؛ اکیپ های نظارت این شبکه به صورت روتین و مستمر بر کلیه مراحل تهیه، فرآوری، بسته بندی و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در واحدهای بسته بندی این شهرستان، تحت عنوان بازدیدهای کنترل کیفیت، نظارت دارند.
وی افزود: این واحدها واجد پروانه بهداشتی از سازمان دامپزشکی بوده و تحت نظارت دکتر دامپزشک به عنوان مسئول بهداشتی واحد، فعالیت می نمایند .
قدرتی گفت: این شهرستان دارای بالغ بر 600 واحد پذیرایی اعم از واحدهای بسته بندی، مراکز عرضه، رستوران ، آشپزخانه ، کبابی و غیره بوده، لذا نظارت بر فعالیت واحدهای بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی بهداشتی از اهمیت بسزایی برخوردار است.