• 1401/09/14 - 13:52
  • تعداد بازدید : 164
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان مشهد:

انجام بیش از 41 هزار و 294 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی

از ابتدای سال جاری کارشناسان و بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی مشهد، بیش از 41 هزار و 294 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری کارشناسان و بازرسان بهداشتی این واحد با بهره گیری از توان و ظرفیت های موجود در دیگر واحد های تخصصی این شبکه، بیش از 41 هزار و 294 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر علی فنائی با بیان اینکه این نظارت ها با هدف برقراری و پایداری ایمنی غذایی شهروندان در حوزه مصرف فرآورده های خام دامی صورت می گیرد، افزود: با انجام 41 هزار و 294  مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی و سایر اماکنی که به نحوی با فرآورده های خام دامی سروکار دارند، ضمن بررسی سطوح مختلف کمی و کیفی فرآورده های خام دامی موجود، شاخص های تاثیرگذار در این بخش بر اساس دستورالعمل های اداره کل دامپزشکی استان برررسی و پایش شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرسان، 1557 مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی موجود در این مراکز اخذ کرده اند،  اظهار داشت: با انجام 3 هزار و 705 مورد آزمایش تشخیصی و کنترل کیفی میزان استانداردهای اثر بخش در ایمنی غذایی شهروندان پیگیری شده است.

فنائی در ادامه به تشکیل  433 پرونده قضائی برای متخلفین عرضه فرآورده خام دامی غیر بهداشتی اشاره و یادآور شد: 25 واحد صنفی به دلیل تکرار در تخلفات بهداشتی خود و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی لازم تا رفع مخاطرات موجود و به استناد مفاد ماده 12 قانون سازمان دامپزشکی کشور پلمپ گردیده است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 295147
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه