• 1397/02/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 208
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

ایجاد شورای اقتصادی دامپزشکی از اهداف سازمان دامپزشکی کشور بشمار می رود

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: باجدیت به دنبال ایجاد شورای اقتصادی دامپزشکی کشور هستیم چراکه معتقدیم اقدامات حوزه دامپزشکی تاثیر شایان توجهی در صیانت و حراست اقتصاد کشوراز سرمایه های  دامی دارد.


به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور،علیرضا رفیعی پور امروز در دیدار با مسولین فنی شرکت ها ی تولید کننده ، وارد کننده  و پخش دارو مواد بیولوژیک دامپزشکی با اشاره به نقش مهم و اساسی مسئولین فنی شرکت ها در پیشبرد اهداف این شورا ،اظهار کرد: قطعا یکی از اعضای فعال این شورا مسئولان فنی حوزه تخصصی دامپزشکی و انجمن ها هستند و امیدوارم در این شورا بتوانیم زحماتی که دامپزشکی کشور در حوزه  فعالیت خود انجام می دهد تا اقتصاد کشور در حوزه دامی حراست شود به شکل مطلوبی به جامعه هدف منعکس شود.



وی ادامه داد : بی شک تلاش جامعه دامپزشکی در زمینه ریشه کن کردن بیماریهای مشترک قابل سرایت به انسان  موجب می شود تا از میلیارها تومان هزینه در تامین سلامت انسانها جلوگیری شود



دکتر رفیعی پور عنوان کرد:هدف سازمان دامپزشکی کشور این است تا در کنارنقش انکارناپذیر سازمان در راستای حفظ بهداشت و سلامت جامعه و پیشگیری از انتقال عوامل بیماری از  دام به انسان  آگاهی بخشی در خصوص این فعالیت ها در دستور کار قرار داده شودو فعالیت تلاشگران گمنام جامعه دامپزشکی در مقابل دیدگان مردم خاصه جامعه ی روستایی و عشایری قرار گیرد تا در جریان کیفیت خدماتی که سازمان و خادمین  دامپزشکی به آنها ارائه می دهند قرار داده شوند.



وی با بیان اینکه تمامی اعضای جامعه دامپزشکی در حوزه کاری خود می بایست به نحو شایسته ایی پاسخگوی عملکرد خود باشند،اظهار کرد:پاسخگوبودن یکی از موضوعاتی  است که می تواند ضمن اعتمادسازی بین طرفین باعث از بین بردن مشکلات خاص خود شده از طرفی واقعیات را نیز ترسیم کند لذا لازم است به این مساله توجه جدی شود.



وی با تاکید به مساله آموزش برای مسئولان فنی دامپزشکی،گفت:سازمان دامپزشکی کشور آموزش را یک الویت تلقی می کند چراکه آموزش مقدمه ی رشد فردی و در نهایت بالندگی در ارائه خدمات به جامعه هدف می باشد لکن برای همه اعضای جامعه دامپزشکی به دلیل تخصصی بودن حوزه مربوطه ضرورت دارد.



وی خطاب به مسوولان فنی گفت: شما عزیزان در حوزه خطیری مشغول فعالیت هستید لذا این انتظار می رود  که در حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور به عنوان یک سرمایه ملی، پشتیبان و کمک حال سازمان دامپزشکی کشور باشید.



در ادامه این مراسم نیز مهندس مومنی معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور ضمن خوش آمد گویی به مسئولان فنی عنوان کرد: مسئولان فنی بعنوان ناظران جامعه بهداشتی می بایست  در انجام امور خطیر محوله متعد و وظیفه مند باشند وبعنوان نماینده بصیرجامعه دامپزشکی در هر مجموعه ایی  به حفظ ،ارتقا و اعتماد نسبت به جایگاه وساحت دامپزشکی مبادرت ورزند.



وی افزود:در وضعیت فعلی کشور که تولید کنندگان با مشکلات عدیده ایی روبرو هستند قرار نیست ما نیز اهرم فشار شویم لذا اعتقاد بنده اینست که وظیفه یکایک شما این می باشد که می بایست در کنارانجام وظایف به تولید کننده نیزدر راستای افزایش کیفیت کالا کمک رسان باشید.



وی ادامه داد:اگر تولید کننده شاهد افزایش کیفیت کالای خود باشد و تاثیرحضور مسئول فنی را در این فرآینداحساس کند و بازتاب این موضوع را در ابعاد اقتصادی مشاهده کند قطعا به جایگاه و نقش یک دامپزشک و مسئول فنی در مجموعه خود توجه بیشتری خواهد داشت.



وی با اشاره به اهمیت مساله آموزش در پیشبرد این هدف،گفت:یکی از مهم ترین کارهایی که می توان در این حوزه انجام داد برگزاری کلاس های آموزشی و ارتقا سطح دانش مسوولان کیفی است.بر همین اساس نیز سازمان دامپزشکی کشور تمام اهتمام خود را در این حوزه به کار خواهد گرفت.



مهندس مومنی بیان کرد: موضوع آموزش و زیرساخت به دستور رییس سازمان به معاونت توسعه واگذار شده علاوه بر این نیز طی چند ماه گذشته سامانه دارویی به دفتر تخصصی دارو و درمان واگذار شده است.



همچنین در این مراسم دکتر رضاییان زاده معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تعریف کاری مسوولان فنی،اظهار کرد:در تعریف مسئول فنی گفته می شود که مسئول فنی دخالتی در مسائل تجاری یک شرکت نداشته باشد اما عملکرد آن ها می تواند توسعه پایدار یک شرکت را تضمین کند.



وی با اشاره به لزوم برگزاری دوره های آموزشی برای مسوولان فنی،تاکید کرد:لازم است تا به موضوعات تخصصی نیز در این دوره ها توجه شود چراکه بر اساس تجربیات  قطعا یک خطا می تواند زیان های زیادی را به دنبال داشته باشد لذا لازم است امور فنی به درستی انجام شود.



وی خطاب به مسوولان فنی حاضر در جلسه گفت: بی تردید نقش و دانسته های شما می تواند در پیشبرد اهداف بسیار کمک رسان باشد اما این مساله بدین معنا نیست که دیگر به بروز رسانی دانش و اطلاعات نیازی نیست و لازم است که تمامی اطلاعات به روز باشد.



وی با اشاره به نقش تحریم ها در روند کاری سازمان دامپزشکی ،اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران در شرایطی است که تحریم ها هر روز ما را تهدید می کند اگر یک مسئول فنی بتواند در افزایش کارایی اثرو قدرت اثریک دارو به ما کمک کند قطعا می تواند نقش مستقیمی  در رفع این تهدیدها ایفا کند.



وی با بیان اینکه در حوزه معاونت تشخیص و درمان عمده دردسر های ما در حوزه دارو است ،عنوان کرد: سالانه 60 هزار مورد آزمایش در معاونت تشخیص انجام می شد که این تعداد در حال کاهش است البته ما نیز معتقدیم که مرکز تشخیص نباید آزمایش های زیادی انجام دهد بلکه باید به اصالت آزمایش های تکمیلی در بحث نظارت، اثر بخشی و به روز رسانی بپردازد.



وی با بیان اینکه کارشناسان حوزه تشحیص مشغول فراگیری دانش بین المللی هستند،اظهار کرد:همکاران سازمان در حوزه تشخیص و درمان در حوزه اموزش های بین المللی معرفی شدند تا همکاران به ارتقای دانش فنی خود اضافه کنند.



وی با اشاره به اهمیت موضوع درمان عنوان کرد:اگر تعریف چارت سازمانی در حوزه معاونت تغییر پیدا کند سازمان  بحث درمان را به طور گسترده و شاید در حد ایجاد یک اداره پیش خواهیم برد و با توجه به اینکه پردازش مسائل درمان در سال های اخیر در سازمان دامپزشکی به فراموشی سپرده شده قطعا سازمان این موضوع را به جد پیگیری خواهد کرد.



به گفته وی زمانی که تشخیص مسیر به روز تری را دنبال می کند و درمان نیز مسیر جدیدی را آغاز می کند خواسته و انتظار جامعه از شما مسئولان فنی افزایش می یابد لذا باید بتوانیم این محور ها را توسعه دهیم و آن زمان دیگر نمی توان از عدم موثر بودن یک دارو بگذریم.



همچنین دکتر مهدوی نژاد مدیر کل دفتر دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور در این مراسم اظهار کرد:مبا حثی که دفتر دارو و درمان در خصوص هم افزایی و مشارکت بخش دولتی و خصوصی به صورت توامان برای پیشبرد اهداف کمی و کیفی صنعت دارویی در کشور دنبال می کند مباحثی است که نیاز به همکاری توامان هر دو بخش دارد که خوشبختانه با استقبالی که دوستان ما در بخش خصوصی از افزایش دانش هر دو طرف داشتند توانستیم از هر دو تفکر موجود در سیستم دارویی استفاده کنیم.



وی ادامه داد:با انجام این اقدامات توانسته ایم اکنون حاصل آن را در دستاورد تولید،توزیع ببینیم و امیدواریم که در حوزه صادرات نیز حاصل این تبادل اطلاعات را شاهد باشیم، بر همین اساس نیز قرار شده به طورماهیانه جلسه ای را با مسوولان فنی داشته باشیم.



به گفته وی از زمان حضور دکتر رفیعی پور تاکید سازمان روی این مساله که از ظرفیت های بخش خصوصی در دفاتر استفاده شود به ویژه در دفاتر دارویی که به طور مستقیم با ارباب رجوع سر و کار دارد بیشتر شده است و طبق گفته های  دکتر رفیعی پور و دکتر رضاییان زاده از ابتدای سال به فکر مشارکت در برگزاری جلسات مشترک بوده ایم که  اولین جلسه نیزدر ماه گذشته در نظام دامپزشکی برگزار شد.



وی با بیان اینکه هدف سازمان دامپزشکی کشور  افزایش توان مسئولان فنی است ،عنوان کرد:در دوره قبل بحث GMP و معتبر سازی آموزش داده شد و در نهایت نیز مدرک معتبر با امضای مدیر دفتر و معاون توسعه منابع سازمان با هدف اعتبار بخشی به مسئولان فنی تقدیم شد.



وی تاکید کرد: قصد داریم تا در آینده به مسوولان فنی پروانه مسوول فنی دارویی بدهیم که اخذ این پروانه مستلزم گذراندن دوره های آموزشی فعلی است و اگر استقبال بیشتری صورت گیرد قطعا این جلسات را از ماهی یک بار به ماهی دو بار ارتقا خواهیم داد.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 42164
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه