بازدید و ممیزی از شرکت بسته بندی تخم مرغ در شهرستان طرقبه و شاندیز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، از اهمیت بازدید های ممیزی و ادواری از مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی جهت ارزیابی نحوه اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور، خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز، در این خصوص گفت: با توجه به فعالیت بیش از 700 واحد تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان، نظارت های بهداشتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی، در ادامه افزود: پوشش دیواره، سقف و کف سالن ها، جداسازی محل های تمیز و آلوده از یکدیگر، نور و تهویه کافی، امکانات لازم جهت شستشو و ضدعفونی، سیستم زهکشی و دفع فاضلاب، استفاده از ابزار های مناسب با قابلیت ضد عفونی، رعایت استاندارد های دما در بخش های مختلف، داشتن فضای مناسب جهت نگهداری ضایعات غیر قابل مصرف انسانی و خروج همه روزه ضایعات از موارد مهم در مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی می باشد که در بازدید های ادواری و ممیزی مورد بررسی قرار می گیرد.
قدرتی، در پایان گفت: استقرار مسئولین فنی بهداشتی در مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی همراه با نظارت های شبکه دامپزشکی نقش موثری در حفظ سلامت سفره غذایی افراد جامعه دارد.