بررسی روند اصلاحات مرتبط با استانداردهای بهداشتی تولید گوشت مرغ و سایر فرآورده های خام دامی در یکی از کشتارگاه های طیور شهرستان مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از بررسی روند اصلاحات مرتبط با استانداردهای بهداشتی تولید گوشت مرغ و سایر فرآورده های خام استحصالی در بازدید رئیس شبکه، از یکی از کشتارگاه های طیور شهرستان، خبر داد.
دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: در راستای بالا بردن کیفیت گوشت مرغ استحصالی، دامپزشکی همواره بر روند کشتار طیور و همچنین گوشت و آلایش خوراکی استحصالی، نظارت بهداشتی دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، اظهار داشت: وضعیت تجهیزات و به روز شدن دستگاه های مورد استفاده در کشتارگاه های طیور، بر روند کشتار و تولید گوشت مرغ تاثیر بسزایی داشته و کیفیت و ماندگاری محصول تولیدی را تحت تاثیر قرار می دهد، بگونه ای که اختلال در کارکرد هریک از این دستگاه ها باعث افت کیفیت محصول خواهد شد.
سیاح، خاطر نشان ساخت: کنترل شرایط سالن های کشتار و بسته بندی، اتاق های آبچکان، پیش سردها، سردخانه های نگهداری گوشت مرغ و ... از نظر شاخصه های کاربردی مانند دمای سالن، وضعیت شستشو و ضدعفونی سالن ها، حوضچه های ضد عفونی و ... از مواردی است که در بایدها توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی، کنترل می گردد.
وی، یادآور شد: شهرستان مشهد، دارای 4 کشتارگاه صنعتی طیور می باشد، که ماهیانه بطور میانگین 3 میلیون و 500 هزار قطعه مرغ گوشتی در این کشتارگاه ها، تحت نظر کارشناسان بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح می شوند.