• 1401/08/30 - 12:04
  • تعداد بازدید : 262
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی و توجیهی برای مسئولین فنی بهداشتی شهرستان طرقبه شاندیز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، روز گذشته 29 آبان ماه جلسه ای با حضور مسئولین فنی بهداشتی واحد های تحت نظارت شهرستان در محل شبکه برگزار گردید.

دکتر علیرضا قدرتی رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: این جلسه با موضوع آموزش و توجیه مسئولین فنی بهداشتی در خصوص ضوابط و مقررات بهداشتی و همچنین اجرای پایش محصولات در سطح مراکز عرضه (PMS) تشکیل شد.

وی اظهار داشت: پایش محصولات در سطح مراکز عرضه که بایستی توسط مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی گوشت قرمز و مرغ و همچنین ناظرین بهداشتی کشتارگاه ها انجام گردد یکی از چرخه های نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی می باشد که طرحی جهت حمایت از مصرف کننده می باشد.

دکتر قدرتی افزود: در این بازدید ها مواردی از جمله کیفیت بسته بندی ها در واحد مقصد، نحوه حمل و نقل و شرایط نگهداری محصولات در مرکز عرضه و همچنین بررسی ظاهری و ارگانولپتیکی فرآورده های خام دامی مورد بررسی و نظارت قرار می گیرد.

وی در ادامه بیان داشت: منظور از این بازدید ها اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از وقوع موارد عدم انطباق محصولات در سطح مراکز عرضه می باشد و محصولات ناسالم و غیر بهداشتی با فراخوانی جهت معدوم سازی یا سالم سازی به واحد های مبدأ برگشت داده می شوند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان بینالود
  • کد خبر : 294596
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

لینک کوتاه