تاکید دامپزشکی سبزوار بر لزوم خرید گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی
شبکه دامپزشکی سبزوار، بر لزوم خرید گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی، تاکید کرد.
دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در این خصوص اظهار داشت: از اهداف مهم سازمان دامپزشکی تامین بهداشت و سلامت فرآورده های دامی است.
وی، ضمن بیان انتقال بیماری های مشترک انسان و دام از طریق مصرف گوشت آلوده، گفت: مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر دارای مجوز از دامپزشکی تهیه کرده و به مهر و لیبل روی گوشت توجه نمایند. مراکز عرضه فرآورده های خام دامی به صورت مستمر و روزانه توسط اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی رصد و کنترل می شوند.
زیدابادی، با تأکید بر اینکه هر گونه کشتار دام خارج از کشتارگاه ممنوع است، تصریح کرد: ذبح های انجام شده توسط مردم به مناسبت های مختلف می تواند مخاطرات بهداشتی فراوانی همچون ابتلاء به بیماریهای مشترک بین انسان و دام مانند: تب کریمه کنگو و تب مالت را برای مصرف کننده در پی داشته باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، تاکید کرد: بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاه، بازرسی بهداشتی قبل، حین و پس از کشتار را انجام داده و پس از حذف لاشههای آلوده و بیمار، به لاشه های سالم پس از نصب لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی و طی دوره پیش سرد در کشتارگاه با رعایت زنجیره سرد در مراکز عرضهفرآورده های خام دامی، اجازه توزیع و مصرف داده میشود.
زیدابادی، در پایان گفت: شهروندان برای حفظ سلامت و بهداشت، حتماً گوشت موردنیاز خود را از مراکز مجاز تهیه کنند و هرگونه سوال در اینخصوص را با شماره 44442067 و ۱۵۱۲ در میان بگذارند.