توصیه به شهروندان قوچانی: تخم مرغ های دارای تاریخ و بسته بندی مناسب را مصرف کنید
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: تخم مرغ، محصولی پروتئینی و فسادپذیر است که ورود آلودگی های سطح پوسته، شانه، محیط اطراف و... از طریق شکستگی یا ترک خوردگی ها باعث فساد میکروبی یا شیمیایی آن می شود. در فرآیند بسته بندی، کلیه تخم مرغ های پوسته کثیف، ترک خورده و شکسته حذف می شود و لذا سلامت و کیفیت تخم مرغ حفظ می شود.
دکتر محمد احمدی در ادامه بیان کرد: تخممرغهای بستهبندی شده بایستی کاملا تمیز و بهداشتی بوده و دارای تاریخ باشند تا نیازی به شستن، حتی قبل از مصرف هم نباشد، این در حالی است که پایین بودن بهداشت برخی تخممرغهای شانهای و فلهای، باعث میشود افراد نتوانند آنها را بدون شستن، داخل یخچال بگذارند. شستن تخم مرغ باعث ورود آب به بافت تخممرغ از طریق منفذهای پوستی آنها شوند و احتمال فساد یا کپک زدن تخممرغ را بالا ببرد.
وی خاطر نشان کرد: تخم مرغ هایی که در بازار عرضه می شوند باید دارای شرایط ارگانولپتیک مناسب، شرایط و دمای نگهداری مناسب، دارای تاریخ انقضا و در بسته بندی های بهداشتی عرضه شوند.
نظر دهید