توصیه بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان همزمان با ایام محرم
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی فریمان؛ همزمان با آغاز دهه نخست ماه محرم و برگزاری آئین سوگواری حسینی، شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان به منظور پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام، خواستار ذبح بهداشتی دام در کشتارگاه شد.
دکتر حسینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان گفت؛ با عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و آرزوی قبولی عزاداری ها، با توجه به اجرای سنت قربانی در مقابل هیئت های سینه زنی، مساجد و تکایا، تقاضا میشود به منظور حفظ بهداشت محیط و سلامت مصرفکنندگان و همچنین پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، دام مورد نیاز خود را از اماکن مورد تایید دامپزشکی، تهیه نمایند.
وی افزود؛ ذبح دام صرفا در کشتارگاه دام و تحت نظارت مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی انجام و گوشت دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت و آلایش دام به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری گردد.