تولید و استحصال بیش از 13 هزار تن گوشت قرمز سالم و بهداشتی در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: کارشناسان دامپزشکی این شهرستان از ابتدای سال جاری بر تولید و استحصال 13 هزار و 227 تن گوشت قرمز سالم و بهداشتی نظارت داشته اند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد،دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از پر مصرف ترین فرآورده های خام دامی سفره های خانوار می باشد، افزود: این میزان گوشت قرمز از کشتار بهداشتی 340 هزار و 546 راس دام سبک و سنگین استحصال شده است.
وی میزان تولید گوشت قرمز در مدت مشابه سال گذشته را 12 هزار و 344 تن عنوان کرد.
این مقام مسئول نظارت بر تولید گوشت و سایر فراورده های خام دامی را از وظایف مهم و رسالت های اصلی دامپزشکی عنوان و تصریح کرد: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی بر اساس این وظیفه ذاتی خود نظارت های همه جانبه ای بر تولید و اسحصال تمامی فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره خانوارها دارند.
دکتر جوادی نژاد همچنین یادآور شد: از جمله وظایف کلیدی و حساس دامپزشکی پایداری و برقراری امنیت غذایی شهروندان می باشد که اکیپ های نظارتی و بهداشتی این شبکه با اجرای گشت های مراقبتی در سطح شهرستان از محصولات و مواد پروتئینی کلیه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین رستوران ها و ..... بازرسی به عمل می آورند.
نظر دهید