• 1399/10/17 - 10:10
  • تعداد بازدید : 278
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام در اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد

با هدف بهبود کمی و کیفی تولید شیر خام در استان، کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام در اداره کل دامپزشکی استان با حضور دستگاه های متولی این بخش برگزار شد.

درابتدای جلسه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور در زمینه ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام و با هدف استفاده از خرد جمعی و مشارکت نهادها و تشکل های مرتبط با چرخه تولید شیر خام ، جلسه ارتقاء کیفیت بهداشتی شیرخام در اداره کل دامپزشکی استان برگزار می شود.

به گزارش اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل، دکتر محمود قربان زاده افزود: در این جلسه که با حضور معاونت های بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ، معاونت بهبود تولیدات دامی ، مدیریت ترویج ، مدیریت صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی، اتحادیه کارخانجات لبنیات صنعتی استان و  اتحادیه گاودران صنعتی استان  برگزار شد، اعضاء جلسه ضمن بیان نقطه نظرات و پیشنهادت خود در جهت ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام موارد ذیل را مصوب نمودند:

1- تشکیل کمیته برنامه ریزی و تدوین برنامه های آموزشی ترویجی تشویقی و تهیه محتوای آموزشی در راستای بهداشت شیر دوشی ، مدیریت ورم پستان و نحوه سرد کردن و انتقال شیر پس از شیر دوشی ، برای گاوداران صنعتی و روستایی با حضور  دامپزشکی ،  مدیریت ترویج ، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد، اتحادیه گاوداران و اتحادیه کارخانجات لبنی (مسول پیگیری اتحادیه گاوداران استان )

2- مکاتبه معاونت بهبود تولیدات دامی با استانداری و مدیریت شعب بانک های استان در خصوص اختصاص تسهیلات در جهت تجهیز آزمایشگاه های شیر خام، تامین تجهیزات شیردوشی جدید برای تجهیز گاوداری های صنعتی  و ساماندهی و تجهیز تانکرهای حمل شیر

3- تشکیل کمیته تدوین طرح درجه بندی کیفیت شیر خام و تعیین قیمت بر مبنای کیفیت شیر خام با حضور  اتحادیه گاوداران، اتحادیه کارخانجات لبنی، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی  و دامپزشکی(مسئول پیگیری اتحادیه کارخانجات لبنی استان )

4- پیگیری نصب پلیت کولر در گاوداری های صنعتی توسط اتحادیه گاوداران و معاونت بهبود تولیدات دامی

5- تشکیل جلسه توسط اتحادیه کارخانجات لبنی با حضور کارخانجات لبنی ، اداره کل دامپزشکی و معاونت غذاو داروی دانشگاه علوم پزشکی در راستای ترغیب و تشویق مدیران کارخانجات لبنی به دریافت کد IR با  هدف  بررسی پیش نیازهای لازم برای دریافت کد IR و مشارکت جمعی در راستای تسهیل در ایجاد زیرساخت های لازم برای دستیابی کارخانجات لبنی استان به بازرار های صادراتی

 

 

برای دیدن عکس های جلسه کلیک کنید. 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258902

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه