• 1398/02/28 - 13:46
  • تعداد بازدید : 654
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شناسایی 2 کارگاه زیرزمینی بسته بندی گوشت مرغ در حاشیه مشهد

کارشناسان دامپزشکی شهرستان مشهد با هماهنگی دستگاه قضایی،2 کارگاه زیر زمینی در حاشیه شهر مشهد را که اقدام به بسته بندی غیر بهداشتی گوشت مرغ می کردند، شناسایی کردند و 3 نفر نیز در این خصوص دستگیر و به مراجع انتظامی و قضایی تحویل شدند. فریبرز ناگهانی مسئول حقوقی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در گفت و گو با «خراسان رضوی» درباره جزئیات این ماجرا گفت: در حاشیه شهر مشهد و در انتهای خیابان شهید آوینی، افراد بدون صلاحیت در دو کارگاه غیر مجاز، گردن و اسکلت مرغ را به صورت فله تهیه و با جدا کردن گوشت آن در دمای نامناسب، منجمد و برای استفاده در رستوران ها توزیع می کردند.

ناگهانی، به میزان کشفیات ضبط شده از این کارگاه های غیر مجاز اشاره کرد و گفت: بیش از 500 تا 600 کیلو گرم گوشت و اسکلت از این کارگاه ها ضبط شده است، به دلیل این که این کارگاه ها در منازل مسکونی فعالیت می کنند با هماهنگی دستگاه قضایی سه نفر بازداشت و تحویل مراجع انتظامی و قضایی شدند.

وی با بیان این که این گوشت ها بیشتر در رستوران های حاشیه شهر توزیع می شود، افزود: برخی رستوران ها از این گوشت ها برای درست کردن کباب و سوپ استفاده می کردند.

ناگهانی یادآور شد: سوءاستفاده گران، اسکلت مرغ را به اهالی خانه های اطراف می دادند و بابت جدا کردن گوشت ها از اسکلت مرغ به آن ها حق الزحمه ای پرداخت می کردند، این کارگاه هایی هم که شناسایی شده اند با ده ها نفر در این زمینه در ارتباط بودند.
وی با بیان این که کار شناسایی کارگاه های غیر مجاز همچنان ادامه دارد، افزود: این کارگاه ها بیشتر در حاشیه شهر فعالیت می کنند، همچنین کلانتری محل و بسیج نیز در این خصوص با ما همکاری می کنند. مسئول حقوقی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با بیان این که جدا کردن گوشت مرغ از اسکلت توسط دستگاه های پیشرفته و در برخی کشتارگاه های مجاز در مشهد انجام می شود، تصریح کرد: این گوشت ها با برچسب مشخص و با هویت بهداشتی در بازار عرضه می شود و هیچ مشکلی ندارد.

 

منبع: روزنامه خراسان رضوی

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129995
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه