• 1403/06/21 - 09:03
  • تعداد بازدید : 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی درگز، هشدار داد:

شهروندان جهت تهیه فرآورده های خام دامی بهداشتی به مراکز مجاز مراجعه نمایند

شبکه دامپزشکی درگز، در خصوص تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز غیر مجاز، هشدار داد.

دکتر سعید دلفراز سرپرست شبکه دامپزشکی درگز، با مخاطب قراردادن مسئولین تالارها و مراکز تهیه غذا، ضمن تاکید در مورد تهیه فرآورده های خام دامی با مهر و لیبل مورد تأیید دامپزشکی، گفت: شهروندان با توجه به امکان شیوع انواع بیماری های مشترک بین انسان و دام از قبیل تب مالت(بروسلوز) و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از مصرف فرآورده های خام دامی تهیه شده از مراکز غیر بهداشتی و فاقد هویت اجتناب کرده و هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند و از خرید فراورده های خام دامی  از مراکز غیر مجاز، خودداری نمایند.

وی، خاطرنشان کرد: با توجه به نقش فرآورده‌های خام دامی در سلامت و بهداشت عمومی جامعه، همکاران شبکه دامپزشکی در قالب اکیپ های نظارتی همواره در تلاشند تا گوشت قرمز و سفید سالم در اختیار شهروندان قرار گیرد و در این مسیر هیچ اغماضی پذیرفتنی نخواهد بود. دلفراز، در پایان از شهروندان درخواست نمود: در صورت مشاهده هر گونه تخلف‌ در ارتباط با عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را با شماره گیری 46225023  به شبکه دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اداره شهرستان درگز,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 324879
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

لینک کوتاه