صادرات 245 تن پای و پنجه مرغ از مبدا طرقبه شاندیز به کشور های ویتنام و مالزی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز از صادرات 245 تن پای و پنجه مرغ از مبدا طرقبه شاندیز به کشور های ویتنام و مالزی خبر داد.
دکتر علیرضا قدرتی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، در این خصوص گفت: پای مرغ یکی از مغذیترین و پرخاصیتترین مواد غذایی و سرشار از کلاژن می باشد. با توجه به اینکه کلاژن یک پروتئینی حیاتی در بدن محسوب می گردد و در ساختار پوست، بافتهای مفصلی و سایر اجزای بدن نقش مهمی دارد، لذا پا و پنچه علاوه بر مصرف غذایی و دارویی در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
وی همچنین افزود: با توجه به این که عمده مصرف کنندگان جهانی پای مرغ کشورهای آسیای شرقی هستند، از ابتدای سال جاری از شهرستان طرقبه شاندیز، 245 تن پای و پنجه مرغ طی 9 گواهی بهداشتی قرنطینه ای به کشور های ویتنام و مالزی صادر گردیده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد صادرات پا و پنجه پس از اخذ مجوز های لازم، انجام نمونه برداری و آزمایشات مربوطه و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی صورت می گیرد.