ضبط و جمع آوری 110 کیلو گوشت غیر قابل مصرف از یک رستوران در نیشابور
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور از سردخانه یک رستوران مقدار 110 کیلو گوشت غیر قابل مصرف انسانی ضبط و جمع آوری گردید.
دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور با تاکید بر لزوم استفاده از مواد پروتئینی سالم و بهداشتی در رستورانها اظهار داشت: در بازرسی بهداشتی از سردخانه یک واحد رستوران در سطح شهر مقدار 110 کیلوگرم انواع گوشت مرغ، گوشت قرمز و گوشت از پیش چرخ شده منجمد تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف انسانی که بصورت نامناسب چیدمان و نگهداری شده بود جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور افزود: متصدیان تالارها، رستورانها و آشپزخانه ها موظفند مواد پروتئینی مورد استفاده در واحد صنفی خود را از مراکز مجاز و معتبر که زیر نظر کارشناسان دامپزشکی فعالیت دارند تهیه و شرایط و نحوه نگهداری این مواد را در سردخانه های مخصوص رعایت نمایند.
وی یاد آوری نمود: مواد پروتئینی موجود در سردخانه ها باید دارای برودت لازم و لیبل مشخصات همراه با تاریخ تولید و مدت زمان مصرف بر روی آن درج شده باشد .